Välkommen till Kuckiluras blogg

Kuckilura är mitt lilla företag som säljer egendesignade och handgjorda bokstavskuddar.

Man kan också boka ansiktsmålning och pysselaktiviteter med mig till t.ex. barnkalas, möhippa, kompisträff eller företagsevent.

Här på bloggen skriver jag om mitt företag, om mig själv och lite om min familj; min man, våra 3 döttrar, våra förehavanden och om livet som det är, just nu.

Titta gärna på Kuckiluras hemsida eller kontakta mig på shopinfo@kuckilura.se om ni undrar något, vill köpa något eller boka något.

Väl mött!
Tina

1 oktober 2010

Julmarknad och tävling

Tänk att det redan är oktober.
Ena dan sitter man och njuter av den värmande höstsolen och nästa dag skrapar man rutorna på bilen. Mössor på, mössor av, fodrat regnställ på, genomsvettiga barn som avskyr fodrade regnställ, kalla små fingrar, mamma hittar inga vantar, extra filt i vagnen...

Igår satt jag uppe sent och sydde beställningar som nu bara väntar på att bli ivägskickade. Det är faktiskt lika roligt varje gång. Undrar om den känslar mattas med tiden? Hoppas inte det!

Idag ska jag planera och lägga upp arbetet inför julmarknaden jag ska ha i december. Har aldrig organiserat en marknad förut men hittills är det väldigt roligt. Har hittat så många, härliga kvinnor som pysslar, syr mm och det är så inspirerande. Jag hoppas att vi blir minst 10 utställare och när allt är spikat kommer jag att presentera dom här i bloggen så ni kan läsa mer om var och en.
Själv har jag ett huvud som snart exploderar av ideér. Så mycket att göra, så lite tid. Ska nog satsa på juliga saker och kanske inte så mycket kläder. Hmmmm, får fundera...


TÄVLING * TÄVLING * TÄVLING

Vad vill ni ska finnas på en julmarknad? Det kan vara Kuckilura-grejer men även helt andra saker. Bland er som kommer med förslag drar jag en vinnare som får en julig Kuckilura-present (som kommer att säljas på marknaden:-) . Ni har t.o.m. 10/10 på er. Lycka till!

KRAM!

7 kommentarer:

 1. Tack för dina tips Vicky. Du är givetvis med i utlottningen:-)

  SvaraRadera
 2. Tack Lotta! Nu har jag mycket att sy innan marknaden :-)

  SvaraRadera
 3. julgransprydnader kan inte jag få nog av

  lycka till på marknaden!
  /Y

  SvaraRadera
 4. Tack Y!
  Nu är ni tre som kan slåss om vinsten ;-)

  SvaraRadera
 5. Måste bara höra om du fått mitt "bidrag" till tävlingen... Hälsningar Malin

  SvaraRadera
 6. Hej Malin!
  Var postade du bidraget? Har inte sett något. Försök igen :-)

  SvaraRadera
 7. På en marknad vill jag ha personliga, unika och handgjorda julklappar!
  Kram Viktoria

  SvaraRadera