Välkommen till Kuckiluras blogg

Kuckilura är mitt lilla företag som säljer egendesignade och handgjorda bokstavskuddar.

Man kan också boka ansiktsmålning och pysselaktiviteter med mig till t.ex. barnkalas, möhippa, kompisträff eller företagsevent.

Här på bloggen skriver jag om mitt företag, om mig själv och lite om min familj; min man, våra 3 döttrar, våra förehavanden och om livet som det är, just nu.

Titta gärna på Kuckiluras hemsida eller kontakta mig på shopinfo@kuckilura.se om ni undrar något, vill köpa något eller boka något.

Väl mött!
Tina

24 juli 2010

Ordning och reda

Idag la jag min energi på att städa i syrummet. Det är så underligt hur allt liksom bara läggs på hög och aldrig blir sorterat eller tillbakalagt där det hör hemma...
Nu har jag satt in kvitton i pärmen för bokföring, sorterat och slängt stuvbitar som jag "man vet ju aldrig vad man kan behöva-sparat" alldeles för länge, klippt ut nya, färdigritade mönster och lagt dom i plastfickor, satt tillbaka tidningar i sina hållare, plockat upp 1000 nålar från golvet och rensat på skrivbordet så jag kan komma åt datorn utan att armbåga mig fram.
UNDERBART!
På måndag sätter jobbet igång på allvar och då känns det härligt att allt är i ordning. Jag förtjänar en klapp på axeln i kväll.
Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar