Välkommen till Kuckiluras blogg

Kuckilura är mitt lilla företag som säljer egendesignade och handgjorda bokstavskuddar.

Man kan också boka ansiktsmålning och pysselaktiviteter med mig till t.ex. barnkalas, möhippa, kompisträff eller företagsevent.

Här på bloggen skriver jag om mitt företag, om mig själv och lite om min familj; min man, våra 3 döttrar, våra förehavanden och om livet som det är, just nu.

Titta gärna på Kuckiluras hemsida eller kontakta mig på shopinfo@kuckilura.se om ni undrar något, vill köpa något eller boka något.

Väl mött!
Tina

30 maj 2011

Prickig rockabilly-klänning

Nu har jag sytt klart sista beställningen innan det blir en veckas semester för mig och mannen. En liten specialbeställning i form av rockabillyklänning med underkjol och tyll. Lösa band att knyta bak, halterneck och smock för bästa passform. Jag hoppas så att den passar sin nya ägarinna.

På onsdag åker vi till Kina. Spännande! Har varit där förut och längtar inte direkt efter den långa flygresan men maten, värmen, de vackra trädgårdarna och marknaderna lockar desto mer. Ska bli skönt för kroppen att slippa symaskinen några dagar och härligt, inspirerande för hjärnan att samla nya intryck.

Ha det så gott tills vi hörs igen. KRAM!

5 kommentarer:

 1. Går det fortfarande att beställa? 0708115054

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går bra att beställa klänningar. Skicka dina önskemål till: shopinfo@kuckilura.se

   Radera
 2. Hejsan
  Undrar om du fortfarande syr klänningar?
  Mvh
  Anne

  SvaraRadera
 3. Hejsan
  Undrar om du fortfarande syr klänningar?
  Mvh
  Anne

  SvaraRadera