Välkommen till Kuckiluras blogg

Kuckilura är mitt lilla företag som säljer egendesignade och handgjorda bokstavskuddar.

Man kan också boka ansiktsmålning och pysselaktiviteter med mig till t.ex. barnkalas, möhippa, kompisträff eller företagsevent.

Här på bloggen skriver jag om mitt företag, om mig själv och lite om min familj; min man, våra 3 döttrar, våra förehavanden och om livet som det är, just nu.

Titta gärna på Kuckiluras hemsida eller kontakta mig på shopinfo@kuckilura.se om ni undrar något, vill köpa något eller boka något.

Väl mött!
Tina

16 november 2010

Tyg-kassar med stil

I min mening kan man aldrig få för många tyg-kassar. Här hemma används de till att bära ytterkläder fram och tillbaka till dagis, packa återvinning i, samla pet-flaskor i, packa stövlar och skor i, bära hem matvaror osv. Det enda jag alltid tycker är så tråkigt med dessa praktiska kassar är att de är så FULA. Måste det vara fult och tråkigt bara för att det är praktiskt? Självklart inte! Nu har jag sytt ett gäng med stilrena tyg-väskor i kraftig bomull. Grafiskt mönster i svart och vitt på grå botten, lagom långa handtag så man kan bära den på axeln som en "handväska" och så en liten blomma i fleecetyg för att piffa till det lite grann. Jag är inte helt säker på att jag vill använda den till gamla tidningar och tomflaskor men den är perfekt att ha med på stan. Praktisk och SNYGG. Det gillar jag!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar