Välkommen till Kuckiluras blogg

Kuckilura är mitt lilla företag som säljer egendesignade och handgjorda bokstavskuddar.

Man kan också boka ansiktsmålning och pysselaktiviteter med mig till t.ex. barnkalas, möhippa, kompisträff eller företagsevent.

Här på bloggen skriver jag om mitt företag, om mig själv och lite om min familj; min man, våra 3 döttrar, våra förehavanden och om livet som det är, just nu.

Titta gärna på Kuckiluras hemsida eller kontakta mig på shopinfo@kuckilura.se om ni undrar något, vill köpa något eller boka något.

Väl mött!
Tina

6 november 2010

Dockan Kurt

Denna helgen är det stora tjejens tur att ta hand om dagis-dockan Kurt. Något alla 5-åringarna på dagis turas om att göra. Helgen med Kurt ska dokumenteras med kamera och bilderna ska sen visas upp på samlingen nästa onsdag. Spännande!

Med viss ledning bestämde vi oss för att Kurt skulle få en ny fleecetröja och en mössa. Vi ville ju inte att den stackarn skulle frysa...

E fick sitta i mitt knä när jag sydde på maskinen och hon fick hjälpa till att plocka bort nålar och trycka på stop-knappen. Hon klippte av trådar och hjälpte till att vika upp fållen. Vi hade riktigt kul båda två och visst blev Kurts nya kläder fina?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar