Välkommen till Kuckiluras blogg

Kuckilura är mitt lilla företag som säljer egendesignade och handgjorda bokstavskuddar.

Man kan också boka ansiktsmålning och pysselaktiviteter med mig till t.ex. barnkalas, möhippa, kompisträff eller företagsevent.

Här på bloggen skriver jag om mitt företag, om mig själv och lite om min familj; min man, våra 3 döttrar, våra förehavanden och om livet som det är, just nu.

Titta gärna på Kuckiluras hemsida eller kontakta mig på shopinfo@kuckilura.se om ni undrar något, vill köpa något eller boka något.

Väl mött!
Tina

15 oktober 2010

Visitkort och tags

Yipee! Mina nya visitkort och klädtags kom med posten igår. Innebar att jag satte mig och märkte om alla kläder för visningen eftersom det kändes urtrist att använda dom gamla, fula...
Ett litet minus dock, texten blev mindre än vad jag hade tänkt mig och så hade dom fått med en vit kant som jag inte vill ha. Grrrrrr!

Visningen var jättekul. 10 härliga kvinnor fick jag visa mina alster för. Rea-plaggen sålde som smör i solsken, beställningsplaggen från höst-kollektionen gick det sämre med, tyvärr. Funderar på varför...

Hur som hellst har jag ny visning nästa vecka och då behöver jag inte sitta i sista sekunden och printa prislappar. Det är ju redan gjort! Nu ska jag uppdatera webshoppen och ta bort de rea-plagg som såldes igår.

Kram på er!

1 kommentar: