Välkommen till Kuckiluras blogg

Kuckilura är mitt lilla företag som säljer egendesignade och handgjorda bokstavskuddar.

Man kan också boka ansiktsmålning och pysselaktiviteter med mig till t.ex. barnkalas, möhippa, kompisträff eller företagsevent.

Här på bloggen skriver jag om mitt företag, om mig själv och lite om min familj; min man, våra 3 döttrar, våra förehavanden och om livet som det är, just nu.

Titta gärna på Kuckiluras hemsida eller kontakta mig på shopinfo@kuckilura.se om ni undrar något, vill köpa något eller boka något.

Väl mött!
Tina

20 december 2011

Julklappar

Jag syr och syr och tar en massa kort som jag inte vågar lägga upp här på bloggen eftersom det är julklappar jag fixar. Det vore ju förfärligt om någon fick sin överraskning förstörd av att jag skrev om det här...

Jag får spara alla fina bilder till efter jul och så får ni hålla till godo med lite pyssel som jag och barnen gjorde till småfåglarna. Vi smälte kokosfett och blandade med fågelfrön och sen fick detta stelna i pepparkaksformar (bilden). Sen togs formarna bort och så trädde vi snören igenom figurerna och hängde upp dem i äppleträdet utanför köksfönstret. Jättefint och fåglarna verkar lyckliga!

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar