Välkommen till Kuckiluras blogg

Kuckilura är mitt lilla företag som säljer egendesignade och handgjorda bokstavskuddar.

Man kan också boka ansiktsmålning och pysselaktiviteter med mig till t.ex. barnkalas, möhippa, kompisträff eller företagsevent.

Här på bloggen skriver jag om mitt företag, om mig själv och lite om min familj; min man, våra 3 döttrar, våra förehavanden och om livet som det är, just nu.

Titta gärna på Kuckiluras hemsida eller kontakta mig på shopinfo@kuckilura.se om ni undrar något, vill köpa något eller boka något.

Väl mött!
Tina

21 augusti 2010

Barntårta

Idag har vi haft 1-års kalas för lilla M. Gjorde en prinsess-tårta (så klart...) men utan ros på toppen. Istället blev det en groda med lång tunga. M älskar alla små djur och kryp som man kan hitta i naturen så jag tyckte det var passande. Vet inte om hon över huvud taget noterade tårtan men gästerna tyckte den var fin ;-)
Använde färdigkavlad, rosa marsipan som lock och färgade sen in annan marsipan i blått, grönt, rött och svart och gjorde figurerna. Jättekul vuxenpyssel! Tårtbotten hämtade jag ur Leilas A Piece of Cake och fyllde sen med marsankräm, grädde och hallonsylt. Kalas-gott!

KRAM

2 kommentarer:

  1. Jättefin tårta! Du kan absolut få jobb hos mig sen;-).

    SvaraRadera
  2. Tack! Då vet jag att framtiden är säkrad :-)

    SvaraRadera